Hayırlı uğurlu olsun

30 Nis 2010 In: .Net Micro Framework, hoş
Yeni web sitemiz çok az eksikleri olsada görücüye çıktı. Sitemiz üzerinden .Net Micro Framework ile ilgili tüm bilgilere ve cihazlara ulaşmak mümkün.

http://www.micro-framework.com

GHI ve DeviceSolutions firmalarına ait tüm cihazlara ulaşabilirsiniz.

Artık yanlızca DeviceSolutions degil GHI firmasınında ürünlerini bizden temin edebilirsiniz. 


Türkiye Distrübütörüyüz
http://www.ghielectronics.com/distributors

Eğer datalist içerisine koydugunuz bir button ve imagebutton, tıklandıgında postback yapmıyor ise, ki genelde bu hata yanlızca Internet Explorer IE de oluyor. Efendim maalesef postback yapacak yani command ın oluşması için sayfayı refresh etmesini şu şekilde sağlıya bilirsiniz.

protected void dtl_urun_ItemDataBound(object sender, DataListItemEventArgs e)
    {
        ((ImageButton)e.Item.FindControl("btn_sepete")).Attributes.Add("onclick", "javascript:__doPostBack('ctl00$ContentPlaceHolder1$dtl_urunumuz$ctl00$btn_sepete','')");
    }

Kullandıgınız control un adı ne ise ona eklemeyi unutmayınız, tabii ben burada master page kullanmıştım, o yüzden button un ismi bu şekilde,
sizin eklemek istediginiz çalışmayan ( not firing) kontrolun adını yanına bir linkbutton koyup ögrene bilirsiniz, browse ettiginizde üzerine geldiginizde javascript kodunu gösterecektir, onu revize edebilirsiniz. 
 Can alıcı nokta kontrolun adını databound oldugunda bilmek tıpkı ( benim imagebutton un adı  'ctl00$ContentPlaceHolder1$dtl_urunumuz$ctl00$btn_sepete' )

Ben Kimim ?

Celiker BahceciMerhabalar, ben Çeliker BAHÇECİ. 2004 den beri özel sektörde bilgisayar mühendisligi ve egitmenlik yapıyorum. Yine aynı yılın Ekim ayından beri sitemde .Net ile programlama ve hayat görüşüm ile ilgili makalelerimi yayınlıyorum. Blogum dışında Yazgelistir.com, mobilnedir.com gibi ineta kapsamındaki bir çok siteye Microsoft teknolojileri ile ilgili yazılar yazmaktayım.
Bu site ile sizinde hayatınızı anlamlandırmanızda bir parça katkımın olması dilegiyle...